Accommodatie

Alles over B&B Eik & Els

Midden in de natuur

B&B Eik & Els bevindt zich midden in een natuurgebied van It Fryske Gea. Gelegen aan de rand van het gezellige Friese dorp Oosterwolde, kunt u genieten van het landelijke leven.

De accommodatie beschikt over een ruime keuken en woonkamer met uitzicht over de omliggende weilanden. Via de openslaande tuindeuren hebt u toegang tot uw eigen terras, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Vanuit de lounge-set in de zitkuil kunt u genieten van de zonsondergang en bij heldere hemel zelfs een glimp van een vallende ster opvangen. Na een mooie dag kunt u vervolgens wegdromen in één van de twee tweepersoons-slaapkamers, waarvan één met ruime walk-in-closet. De ruime hal biedt toegang tot de moderne badkamer. Verder kunt u gebruik maken van de privé parkeergelegenheid en kunt u zelfs uw fietsen (of motoren) overdekt neerzetten.

Woonkamer

Een grote woonkeuken met een ruime tafel waar optimaal getafeld kan worden. Vanuit de luxe fauteuils heeft u een prachtig uitzicht over de tuin waar vanaf ‘s ochtends vroeg de vogeltjes al fluiten. De comfortabele bank biedt de uitgelegen plek om bijvoorbeeld een heerlijk boek te lezen. 

Slaapkamers

Beide slaapkamers zijn voorzien van comfortabele tweepersoonsbedden en verduisterende gordijnen. De aangrenzende walk-in-closet, inclusief kaptafel met spiegel, biedt ruimte voor kleding en schoenen. 

Terras

Het terras is voorzien van een heerlijke lounge-set waar tot ‘s avonds laat de zon schijnt. Verder is er een grote tuintafel met lekkere tuinstoelen met weids uitzicht over de omliggende natuur. 

Badkamer

De moderne badkamer heeft een ruime inloopdouche en wc. De op maat gemaakte wastafel van echt eikenhout heeft een brede spiegel. 

Bereikbaarheid

B&B Eik & Els is eenvoudig bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het dorpscentrum is op loopafstand van B&B Eik & Els. Drachten bevindt zich op 20 minuten van de B&B, Assen een half uur en Groningen 40 minuten. Speciaal voor fietsen en motoren is er een overdekte parkeergelegenheid in de aangrenzende overkapping. 

Contact

bnbeikenels@gmail.com

Adres

Jardingapad 1a

8431 MR

Oosterwolde (Fr.)